Informatie rondom COVID-19

Update: 26-03-2020 13:50 uur

Ook bij Fort Events en de Fort Escape houden wij alles rondom de ontwikkelingen van het Corona-virus nauwlettend in de gaten. Wij hanteren bij ons beleid het advies van het RIVM en de GGD. Om die reden hanteren wij de volgende maatregelen:

Uitgangspunt bij evenementen tot en met 6 april
Zoals op maandag 23 maart door de overheid en het RIVM kenbaar is gemaakt, worden alle horecagelegenheden tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten. Er was onduidelijkheid of alle evenementen -ongeacht het aantal personen die zijn uitgenodigd- afgelast dienden te worden tot 1 juni 2020. Dit is vooralsnog niet het geval voor (team)uitjes bij Fort Events.

Om die reden bieden wij groepen die geboekt hebben in de periode t/m 6 april 2020 de volgende mogelijkheden aan, vooruitlopend op eventuele verdere besluiten vanuit het RIVM.

  1. Gezien de druk die kan volgen op ons hoogseizoen, bieden wij groepen die geboekt staat in de periode tot en met 6 april de mogelijkheid om kosteloos te verplaatsen naar een andere datum in 2020. Deze datum zal in nader overleg worden bepaald op basis van beschikbaarheid. Deze omboekingsregel geldt alleen bij het verzetten van uw activiteit(en) in hetzelfde kalenderjaar. Bij het uitblijven van een nieuwe datum in 2020 zijn wij genoodzaakt u de totale kosten van de reeds geboekte activiteit(en) in rekening te brengen.
  2. Het uitje kan worden geannuleerd. Mocht de wens hier naar uit gaan, dan vragen wij de contactpersonen om contact met ons op te nemen om gezamenlijk te kijken naar een passende oplossing.

Kan ik gerust een uitje boeken na 6 april?

Het antwoord hierop vanuit Fort Events is simpel: ja! Wij volgen nauw de ontwikkelingen van het COVID-19 virus, en hebben de stille hoop na 7 april weer op te kunnen starten. De bovenstaande opties gelden daarom nog niet voor groepen na 6 april, maar mocht de noodzaak er zijn om ook na deze datum te annuleren, dan kunnen ook de uitjes in de navolgende periode kosteloos worden verplaatst naar een andere datum.

Mochten organisatoren van de uitjes na 6 april bij Fort Events voortijdig besluiten het uitje te annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. Deze zijn te vinden in de offerte zoals eerder verstuur en geaccepteerd. Mocht het RIVM toch anders besluiten voor na de gestelde datum, dan komen wij uiteraard hier op terug via deze pagina. Meer informatie hierover volgt op dinsdag 31 maart vanuit de overheid.

Maatregelen op locatie Fort bij Vechten:

Mocht het COVID-19 virus nog enig risico zijn bij uitjes na 6 april 2020, dan nemen wij ook dan vanuit Fort Events de ontwikkelingen rondom COVID-19 zeer serieus. Om die reden hanteren wij -ook na deze datum en indien noodzakelijk- op locatie de volgende maatregelen:

– Medewerkers wassen meerdere malen na contact hun handen.
– Medewerkers met ziekteverschijnselen (met minimaal verkoudheidsverschijnselen) wordt geacht thuis te blijven.
– De groepsomvang van onze activiteiten beperken wij tot een minimaal aantal, met een maximum van 10 personen met groep, inclusief begeleider.
– Handen schudden zullen wij niet meer doen. Medewerkers zullen creatieve manieren bedenken om men welkom te heten.
– Bediening aan tafel bij afname van drankjes is niet meer van toepassing. Drankjes zullen zelf bij bar kunnen worden gehaald zonder fysiek contact.
– Opdrachten en activiteiten waarbij nauw fysiek contact is vereist, zullen wij niet meer aanbieden. Hiervoor zullen alternatieven worden gezocht, zonder inlevering op de kwaliteit en/of programma-inhoud.
– Wij dragen zorg dat de deelnemers meer ruimte hebben om ruim uit elkaar plaats te kunnen nemen in onze horeca-ruimte.